Мед від “Веселої Бджілки”

5 травня 2014

мед українського виробництваСьогодні оглядаємо мед українських виробників від інтернет-магазину “Весела Бджілка”. Інтернет-магазин “Весела Бджілка” співпрацює з пасіками по всій Україні та пропонує користувачам обрати з великої кількости різноманітного меду виробленого у нас, саме той, який ви звикли їсти. Для огляду нам надіслали аж три види меду – прикарпатський квітковий, акацієвий із квітковим та буркуновий.

Зразки меду були надіслані за допомогою однієї з найбільших українських компаній-перевізників. Назавтра після відправки мед вже був у нас – три банки, запаковані у картонні коробки із логотипом “Веселої бджілки” та всередині надійно захищені від пошкоджень.

український мед весела бджілка

Буркуновий мед привернув найбільше уваги нашого невеликого колективу ще на стадії додавання виробника. Отже, з нього й почали.

Що це за рослина така – буркун – кожен може погуглити окремо. А буркуновий мед має світлий колір та легкий аромат, що особисто нас подумки переніс кудись у спекоту літнього степу. І недарма, адже саме цей мед було зібрано у Одеській області, в с. Дубове у 2013 році. Буркуновий мед досить однорідний за складом та має грудочки що загалом не викликає здивування – адже він з минулого року чекав на час коли його скуштують.

буркуновий мед весела бджілка

Другим на черзі був прикарпатський квітковий мед (травень 2013 року, с. Посіч Івано-Франківської області). У цього меду значно сильніший, яскраво виражений квітковий аромат. Мед досить густий, також має грудочки. За кольором трохи темніший за буркуновий. Цей мед підійде тим, хто полюбляє більш насичений медовий аромат та смак.

мед від українських бджолярів

Третій мед - акацієвий з квітковим, також травневий, зібраний у с. Годів Тернопільскої області. Акацієвий мед, напевне, найбільш універсальний мед, він подобається майже всім. Акацієвий з квітковим у "Веселої Бджілки" має світло жовтий колір із карамельним відтінком, він не такий ароматний, як попередній. За смаком не поступається іншим видам меду що ми куштували сьогодні та не має грудочок. На наш погляд ідеально пасуватиме до млинців чи оладок, тож питання найближчого сніданку вирішено.

акацієвий мед весела бджілка

Виносимо подяку компанії "Весела бджілка" за надані зразки. На сайті компанії можна придбати описані тут та багато інших видів меду, зібраного у різних частинах України. Пропонується мед у скляних банках або у відерцях із поліпропілену місткістю від 250 гр. до 1 л.

Окремо, слід додати, від редакції, що не приймала участі у дегустації: нам сподобалось, що на всіх баночках є місце походження меду, це важлива інформація! Ще ми ведемо дуже приємне листування із представниками магазину. Такі молоді компанії надихають та дають надію на те, що наш виробник може з нами спілкуватися, чути та бути відкритим для співпраці (ми вже співпрацюємо, і будемо надалі підтримувати інформаційно цей безумовно корисний проект). Наразі компанія пропонує пасікам України співпрацювати.

Коментарі (3)

жанна 18.05.14 15:06
Купувала їхній мід у Львові. По акції ще й отримала 250 гр баночку акацієвого бесплатно. Мед смакота!!! Буркуновий особливо. А акація буже легка і ароматна. Раджу скуштувати. :-) і так. Сервіс на висоті.
nday 15.05.14 9:03
а я купую у бабусь мед :)
admin 16.05.14 3:10
да хоч у самого Ющенка) головне, щоб н аздоров'я ;)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter