22 ідеї подарунків на Новий рік від українських виробників

21 грудня 2020

Йой, хто проґавив вчасно підкинути вам ідеї подарунків на Новий рік та Різдво, той щиро вибачається і сподівається, що наведений нижче список українських брендів полегшить вам задачу, якщо ви ще не встигли купити подарунки.

ідеї подарунків на новий рік

Почнемо з простого – календар. «Gifty» як завжди тішать нас креативними календарями з невгамовним гусем, який ділиться з нами соєю мудрістю. Крім календарів, цей бренд пропонує багато цікавої продукції, а ще в магазині є подарункові набори.

ідеї подарунків на новий рік

ідеї подарунків на новий рік

В сувенірному розділі крамниці «Видавництва старого лева» також представлено різні календарі, там же можна придбати вітальну листівку.

ідеї подарунків на новий рік

Календарі «Tukoni» – чудовий подарунок як для малечі, так і для дорослих. Милі персонажі Туконі не залишають нікого байдужим.

календар 2021

Якщо шукаєте подарунок для людини, яка захоплюється рослинництвом, то зверніть увагу на екокубики. Цей бренд пропонує подарунки у вигляді куба з дерева, в якому можна виростити якусь рослину (насіння та горщик з ґрунтом йдуть у комплекті). Або можна купити квітучій олівець. На сайті є новорічні набори.

ідеї подарунків на новий рік

В комплекті до гострого соусу або мармеладу «Вогняр» можна подарувати насіння перцю. Думаємо, поціновувачі гостроти оцінять такий подарунок.

ідеї подарунків на новий рік

Закінчимо тему квіткарництва та рослинництва книгою від видавництва «ArtHuss» – «Міські джунглі». Це якісне видання з надихаючими ілюстраціями та корисними порадами стосовно утримання рослин в міських умовах.

 ідеї подарунків на новий рік

«HolyShit» – український виробник ферментованих соусів. Гострих та пекуче гострих! Є можливість придбати соуси окремо та сетами.

ідеї подарунків на новий рік

У «Tangelo Cat» представлено соуси різної гостроти (і сет є), а окремо йдуть мелені перці. В магазині є власна шкала гостроти, тож є на що орієнтуватися. А на своїй сторінці у фейсбук вони діляться рецептами.

ідеї подарунків на новий рік

Гастромайстерня «Hell Daddy» виготовляє як гострі ферментовані соуси, так і кисло-солодкі. Окремо тішить неймінг, адже «Палаюча дупа» – дуже влучна назва для екстрагострого соусу. На сайті можна купити подарунковий набір.

ідеї подарунків на новий рік

Ціком логічно, що після пекучих соусів наші ідеї подарунків на Новий рік звернули в бік солодощів, маємо цікаві пропозиції для ласунів та ласунок. Наприклад, у «Мед-шмед» є дев’ять унікальних смаків як меду так і медових десертів. На сайті можна придбати набір.

ідеї подарунків на новий рік

Мед з горіхами, насіннями, крем-мед з різноманітними смаками та зручні подарункові набори чекають на вас на сайті «Мед із асканійських ланів».

ідеї подарунків на новий рік

А якщо хочете купити звичайний класичний мед, зверніть увагу на крамницю «Весела бджілка» – якісний мед з кращих пасік України для поціновувачів.

ідеї подарунків на новий рік

Новорічні подарункові набори з меду, фруктової пастили та інші ласощі від «ФронтМед». Підприємство створено колишніми учасниками АТО, до речі.

ідеї подарунків на новий рік

Наші ідеї подарунків на Новий рік не зупиняються лише на смаколиках. Хоча наступні бренди виготовляють різні вироби з деревини, і чимало з них стосується гастрономічної сфери. Для поціновувачів вечорів з келихом вина, можна купити винний столик. Та поки ми складали цей текст, більшість столиків чомусь стали доступними лише за передзамовленням.

ідеї подарунків на новий рік

Бренд «lasco» виготовляє чимало виробів з деревини, тож пропонуємо прогулятися їхнім сайтом та ознайомитись з асортиментом. Або просто зайти і замовити дерев’яну тацю.

ідеї подарунків на новий рік

Дерев'яна підставка для вина може стати корисним подарунком для поціновувачів вин. Хіба хтось відмовиться мати власну міні-винотеку?

ідеї подарунків на новий рік

В художньому салоні Мрії Марії на вас чекають українські сувеніри та подарунки ручної роботи. Вибір тут чималенький, багато ексклюзивних товарів. В цьому магазині точно знайдете щось цікавезне: керамічні вироби, ляльки, картини, посуд, предмети декору, книжки і це далеко не все. В цій крамниці можна знайти цікаві ідеї подарунків на Новий рік для поціновувачів української культури.

ідеї подарунків на новий рік

Ще можна знайти корисні подарунки в магазині еко-товарів «Bilka»: воскові серветки для зберігання продуктів, мішечки (досі берете «маєчки»?), еко-шопери, багаторазові бахіли для дорослих і малечі.

ідеї подарунків на новий рік

Якщо вже мова про текстиль, то варто згадати про намитку – це як куфія або арафатка, але українська з традиційними орнаментами. Намитка – універсальна її можна подарувати як дівчині так і хлопцю, а ще вона виготовлена за 100% бавовни, тому гріє в холод, і захищає від спеки влітку.

ідеї подарунків на новий рік

Колода карт на високоякісному покерному картоні від українського бренду «Картяр» – подарунок для азартних людей. Таку колоду приємно тримати в руках, завдяки високій якості поліграфії.

ідеї подарунків на новий рік

Від гральних карт перейдемо до географічних. Хоч скретч карти та планувальники подорожей наразі здаються не такими вже й актуальними подарунками, та у «1dea» є інші, не менш цікаві пропозиції: скретч карта України; мапа нічного небосхилу, що світиться в темряві; постери «100 справ»; бебіпостер для молодої родини; блокноти чек-листів. А якщо ви не впевнені у виборі, то завжди можете придбати подарунковий сертифікат.

ідеї подарунків на новий рік

Засновниці проєкту «Ku·Ku·Me» впевнені, що у всіх закладено схильність до творчості, та не у всіх була змога її відкрити. Зробити це можна за допомогою арт-боксів з детальними інструкціями і створити власноруч чашку, тарілку або ялинкову прикрасу з глини.

ідеї подарунків на новий рік

Звісно, це не всі ідеї подарунків на Новий рік і цю тему можна розвивати ще і ще. Але, сподіваємось, ви знайдете щось цікаве та корисне серед наведених тут товарів та брендів.

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter