Адвент календарі від українських виробників

23 листопада 2022

Свята близько і попри спроби нації рабів позбавити нас всього, ми продовжуємо жити, а українські виробники – виготовляти свої товари. В цій добірці ми знайомимо з адвент календарями від українських брендів.

адвент календарі

Адвент календар традиційно роблять для малечі, щоб потішити приємними сюрпризами в очікуванні найголовнішого подарунку. Це можуть бути цікаві завдання та квести, смаколики, іграшки або милі листівки – будь-що на що стане фантазії.

Майстерня «Зробив Тато» пропонує три адвент календарі: один новорічний у вигляді ялинки та два у вигляді коробок із шухлядками, новорічний та різдвяний відповідно.

Переваги цих календарів в тому, що вони багаторазові. Достатньо одного разу пронумерувати шухлядки наліпками, що йдуть у комплекті, і можна тішити малечу щороку цікавинками.

адвент календарі

ТМ «Presenville» цьогоріч підготував декілька варіантів адвентів: настінний із кишеньками, комплект для підлітків із завданнями та новорічний адвент календар із завданнями для малечі. Який обрати – вирішувати вам, однак настінний адвент може тішити родину ще багато років.

адвент календарі

Календар від компанії «Прок» містить коробочки із завданнями на кожен день. Після відкриття коробочки її необхідно перевернути і поставити у бокс, наприкінці місяця малеча побчить зібраний чарівний пазл та крім виконаних завдань отримає веселу мемо-гру. Дуже цікава концепція розрахована на 30 днів. В магазині наразі доступно два види адвент календарів.

адвент календарі

Бренд креативного шоколаду «Шокосмайл» пропонує різдвяний адвент календар з цукерками з молочного шоколаду. Відкриваєте новий день – отримуєте шоколадку, виконуєте завдання – все просто і смачно.

адвент календар з цукерками

А в магазині видавництва «Ранок» ми знайшли адвент календарі різної тематики:

  • «Пряниковий будиночок» – адвент із щоденними рецептами для малечі;
  • «Путівник святкової навколосвітки» закріпить знання з географії та розкаже чимало цікавих фактів;
  • «Святкова ялинка» – збірка завдань із наліпками;
  • Набір «Фокуси та досліди» занурить в атмосферу  святкової магії дорослих та дітей;
  • «19 добрих справ до дня Святого Миколая» містить календар, наліпки та альбом ігрових завдань, присвячених чеснотам.

адвент календарі

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter