Добірка: мед натуральний, крем-мед, мед із насінням та горішками

11 вересня 2022

Якщо пшениця, то тверде українське золото, то мед можна віднести до рідкого золота країни, адже в кожному регіоні є багато пасік і саме мед натуральний є заслуженим улюбленцем в багатьох домівках.

Вибір пасіки то суто індивідуальна річ, це як з пошуком надійного стоматолога – якщо сподобався, то берете там мед роками. Та ми все одно вирішили зробити добірку з виробників меду і поділитися цікавими знахідками з вами.

 мед натуральний

Інтернет-магазин «Весела бджілка» добре нам відомий, і колись ми робили огляд продукції крамниці. Цей магазин є агрегатором меду з різних пасік України. Продукція ретельно відбирається і згодом маєте змогу її купити. Саме тому в магазині знайдете мед натуральний із Закарпаття та Черкас, з Одещини та Сумщини, Тернопільщини та інших регіонів країни. Крім місця походження, магазин вказує рік врожаю (наразі в продажу врожай 2021, але мед немає визначеного терміну придатності), а ще є змога замовити подарункові набори меду.

весела бджілка

Пасіка «Золота сота» пропонує різноманітний мед: акацієвий, соняшниковий, різнотрав’я, липовий, мед у стільниках. Також є крем-мед, горішки з медом та різні продукти бджільництва.

мед натуральний

«Свій мед» – українська пасіка, пропонує чималий вибір меду та продуктів бджільництва. В магазині виробника знайдете: акацієвий, гречаний, липовий, квітковий, соняшниковий, ріпаковий та ваточниковий мед. Окремою категорією представлено стільниковий мед.

мед натуральний

На теренах мережі натрапили на дуже цікавого виробника крем-меду – «Honey Life». Компанія вже чотири роки професійно закремовує мед, пропонує 17 смаків (!) в баночках різного об’єму (55, 140, 255 гг). Солоний горіх, бельгійський шоколад, лате, зелена матча, фісташка – такі нестандартні смаки є у виробника.

мед натуральний

У компанії «Медовий шлях», крім меду (ріпаковий, різнотрав’я, липовий, коріандровий, гречаний, акацієвий) знайшли медові десерти, а саме горішки з медом. Ще компанія виготовляє енергетичні батончики на основі меду. Тож маєте змогу придбати в одному місці купу різних смаколиків.

медовий шлях

Наступний виробник – компанія «Bee Lab». В магазині знайдете мед натуральний та горішки з медом, а ще ми там знайшли насіння з медом: соняшникове або гарбузове. Дуже поживна та така українська суміш для тих, хто любить суміш смаків насіння та меду.

мед натуральний

Колись харківський виробник «Swarm» пропонує дев’ять смаків крем-меду (можна замовити у подарунковому боксі), горішки з медом та власне мед. Нині компанія вивезла пасіку в безпечніше місце і продовжує діяльність.

мед натуральний

 Більше виробників знайдете в категорії Мед та продукти бджільництва. А якщо ваш улюблений виробник меду ще відсутній в каталозі, маєте змогу одати його самостійно за допомогою форми для додавання за цим посиланням.

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter