Ідеї новорічних подарунків українського виробництва

3 грудня 2021

Цього року ми зібрали не просто ідеї новорічних подарунків, а обрали певну тему: творчість, захоплення, дозвілля. Події останніх років продемонстрували, що емоційне перевантаження сильно недооцінене і воно нічим не краще за фізичне. Тому так важливо вміти розслабитися, відпочити і переналаштуватися за потреби, і саме творчі захоплення дозволяють це зробити в повній мірі. А ще, якщо підбирати подарунки за вподобаннями до дозвілля, можна приємно здивувати близьку людину, показавши як добре ви її знаєте. Тож приємного знайомства і сподіваємось, що наші ідеї новорічних подарунків стануть у нагоді не тільки цього року.

ідеї новорічних подарунків

Фото автора Marko Klaric з Pexels

Розпочати ми вирішили із захоплення, що стрімко набирає обертів по всьому світові – хоум плантінгу або вирощування різноманітних рослин вдома. Так-так, це вже давно не тільки хобі вашої бабусі, а глобальний тренд. І напевне у вашому оточенні є квітколюби. Тому ловіть відповіді на питання «Що подарувати на Новий рік чи Різдво?»

Книга Гілтона Картера «Дикі інтер’єри. Красиві рослини в чудових просторах» нарешті видана українською мовою, подякуємо видавництву «ArtHuss». В книзі автор ділиться своїм досвідом утримання різних рослин, декорування помешкання квітами та особистими прийомами з вирощування та декору. Книга повна яскравих ілюстрацій, її просто приємно тримати в руках. Тож вона може стати чудовим подарунком.

новорічні подарунки ідеї

До компанії книги можна додати красивий вазон від бренду «Rezon». В магазині представлено як прості лаконічних форм горщики, так і цікаві параметричні. Кольорова палітра різноманітна. Якщо вагаєтесь і думаєте, що вазон буде дивним подарунком, повірте, був би горщик, а от зеленорука людина знайде кого там ростити.

що подарувати на новий рік

Наступні ідеї новорічних подарунків підійдуть для тих, хто захоплюється випічкою та приготуванням страв. Наприклад, книга «Солодке печиво» Дарії Цвєк по праву зветься солодким бестселером і стала легендарною.

ідеї новорічних подарунків

У виробника «3DForme» величезний вибір штампів та вирубок для печива або пряників. Всі вирубки розроблені і виготовлені брендом і стануть чудовим доповненням до книги. Вибір на сайті дуже багатий, очі розбігаються!

що подарувати на новий рік

Фартух – річ корисна особливо для кулінарної душі. В магазині «Прованс» на вас чекає величезний вибір фартухів: принтовані, однотонні, японські фартухи, в скандинавському стилі і т.і. Нашу увагу привернули фартушки із новорічної серії. Деякі моделі мають декоративне оздоблення, деякі стриманіші – обрати можна на будь-який смак.

новорічні подарунки ідеї

Можливо у вашому оточенні є ентузіастки з вишивки? Тоді звернуть увагу на заготовки для вишиванок від ТМ «Кольорова»: жіночі вишиванки і сукні, чоловічі сорочки, заготовки для дитячого одягу, рушники та картини. Вишивати можна нитками або бісером за вказаною схемою. Також в магазині на вибір пропонується декілька типів тканин в якості основи.

ідеї новорічних подарунків

Для дуже творчих осіб можна придбати тільки основу у вигляді сорочки під вишивку від бренду «Майстерна вишиванка». Тут також є вибір типу тканини сорочки або сукні.

ідеї новорічних подарунків

Що подарувати на новий рік любителям музики? Якщо людина має певні вподобання, то можна завітати до майстерні калімб ручної роботи «Deky» і обрати цей незвичайний інструмент. Щоправда, перед купівлею краще впевнитися, що людині це дійсно цікаво. В майстерні виготовляють калімби з ясеню та дубу, на 17 або на 21 язичок. В нашому інстаграмі ми вже робили розпаковку калімби та зберігли її у хайлайтах, якщо цікаво – можете ознайомитися докладніше з інструментом. Взагалі грати на калімбі може будь-хто, в цьому і полягає основна перевага інструменту.

ідеї новорічних подарунків

Інший музичний подарунок – дримба. Цей язичково-щипковий інструмент походить з Карпат та має безліч родичів по всьому світу, наприклад, варган. В магазині «Трембіта» чималий вибір дримб та по-справжньому подарунково виглядають дримби з футлярами.

ідеї новорічних подарунків

Якщо у вашому колі є бьордвочери або просто люди, які люблять птахів, то підказуємо наступну ідею подарунку – годівниця для пташок. У виробника «House_for_birds» є як віконні годівниці, так і садові. На сторінці є детальні інструкції з установки та корисні поради щодо годування пташок.

новорічні подарунки ідеї

А щоб споглядати за пташками було вдвічі приємніше радимо ознайомитись з їхніми особливостями, а допоможе в цьому книга Наталки Атамась «Пташина історія. Скандали, інтриги і мистецтво виживання». Книжка має безліч фактів та посилань на відео що демонструють ті чи інші особливості поведінки або забарвлення птахів.

 ідеї новорічних подарунків

В майстерні «FIRAWORKSHOP» маєте змогу купити клубочницю для любительок в’язання. За допомогою клубочниці можна зберігати не тільки нитки, а й приладдя для плетіння.

ідеї новорічних подарунків

Пазлами мало кого здивуєш, але ми підібрали для вас дещо незвичне від «Go Puzzle!». Ці пазли створено з фанери, деталі пазлів виглядають як силуети рослин або тварин, самі пазли теж незвичної для нас форми. Кольорове забарвлення – варте окремої уваги. Взагалі цікавий та нестандартний подарунок для дорослих та малечі.

ідеї новорічних подарунків

Розмальовки для дорослих свого часу підкорили світ дозвілля, ми знайшли дещо інший формат – не у звичному вигляді книги, а постеру. Пропонуємо розмалювати столицю на свій смак, тим більше, що зробити це можна як самостійно, так і всією родиною.

що подарувати на новий рік

Квест-кімнати за часів пандемії втратили актуальність та творці легендарного «Quest.ua» презентували нещодавно новинку – квест у коробці. В коробці знайдете все необхідне для проходження квесту.

ідеї новорічних подарунків

Настільна гра – завжди приємний подарунок, а тематична до зимових свят тим більше! Ми знайшли гру, яку розроблено в Україні і зроблено так само тут. І це вдвічі приємно, адже купляючи наші ігри, ми стимулюємо розробників до розвитку і збільшуємо світ настільних ігор. Гра «Новорічний експірієнс» підійде для компанії від трьох до восьми осіб, потішить і розкриє щось нове про ваших друзів або близьких. 

настільна гра українського виробництва

Любителям містики та самопізнання можна подарувати метафоричні карти від українського виробника «Инчий світ». На сайті представлено п’ять колод, є з чого обрати.

ідеї новорічних подарунків

Майстерня «Розмалюй пряник» пропонує творчі набори для розмальовки пряників. До замовлення доступні набори різних розмірів та всі вони складаються з готових пряників, кольорової глазурі та цукрового декору. Всі набори мають інструкції та приклади з варіантами оздоблення виробів, а ще до пряничків додається паковання.

новорічні подарунки ідеї

Зупинимось на темі малювання і наступний у нас виробник «Вуден декор». Бренд виготовляє і пропонує купити набори з дев’яних будиночків, маяків та фарби. Такий подарунок може перетворити звичайний родинний вечір на захоплююче дозвілля для всієї родини.

ідеї новорічних подарунків

На сайті «CREATEFUL BOX» знайдете різноманітні подарункові коробки, але нашу увагу привернув набір для кава-арту, який може стати чудовим подарунком для кавових гурманів. До набору входить все необхідне: акварельний папір, лінер, пензлі, мелена кава та стильний посуд до неї. Виробник надає посилання на відео-урок з кава-арту.

ідеї новорічних подарунків

«Затишна крамниця» пропонує творчі набори для флюїд арту. Холст, фарба та інструкція – все що потрібно для створення картини у цій техніці.

ідеї новорічних подарунків

Ми зібрали такі ідеї новорічних подарунків, та сподіваємось, що вони вам допоможуть, полегшать пошуки та зроблять підготовку до зимових свят максимально казковою та цікавою!

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter