Їжа для походів від українських виробників

17 серпня 2022

Їжа для походів наразі набула особливого сенсу, адже стає в нагоді як цивільним, так і військовим. Тому ми вирішили пошукати та зробити добірку з українських виробників, які виготовляють сушену та сублімовану їжу – саме ту, яка не потребує довгого приготування і додаткового посуду. Одразу зауважимо, що на момент публікації, всі компанії з переліку працювали. Але нині все так швидко змінюється, тож не дивуйтесь, якщо якісь бренди припинили діяльність.

їжа для походів

Бренд «Їdlo» відкриває нашу добірку. Виробник виготовляє сублімовану та сушену їжу для походів: сніданки, основні страви (м’ясні та веганські!), супи, енергетичні батончики, снеки та напої. Щоб ми не ламали очі, вичитуючи склад, виробник позначає інгредієнти тваринного походження жирним шрифтом у стравах, що можуть здатися веганськими. Вважаємо, що це приклад для наслідування. «Їdlo» – молодці, мають чудовий асортимент та максимально поважно ставляться до потенційних покупців. Страви «Їdlo» можна запарювати в пакеті.

А ще значна частина керівництва компанії нині служить в ЗСУ та боронить нашу землю.

їжа для походів

«Happy Elk» виготовляє сушені страви для запарювання. Всі страви розфасовано в упаковку для запарювання.

В магазині представлено сніданки, перші страви, основні, вегетаріанські, м’ясні та десерт. Різноманіття основних страв вражає: від горохової каші з м’ясом або картопляного пюре до пасти Альфредо! Тому можна спланувати доволі різноманітне меню.

їжа для походів

А отакий вигляд має готова горохова каша з м'ясом від «Happy Elk»:

 їжа для походів

Інтернет-магазин «Харчі» добре відомий любителям активного відпочинку та обійти його увагою ми просто не могли. В магазині представлено їжу для походів під власним брендом, а саме: сніданки (каші й пудинги), супи, другі страви (пасти, бобові, крупи з м’ясом). Всі страви можна запарювати прямо в упаковці.

їжа для походів

Сублімовано-сушені страви для походів, подорожей або в офіс від українського виробника «James Cook». В магазині є м’ясні та вегетаріанські страви, супи, сніданки й десерти. Крім звичного борщику можете спробувати в’єтнамський сум Фо Бо або карі з рисом та куркою. Страви готові до запарювання прямо в пакеті.

їжа для походів

Бренд «Streetsoup» вже є у каталозі та хочемо згадати ще раз, адже їхні супи поживні, смачні та доступні в різних розмірах: саше 40 г, стакан 50 г, zip-lock пакет на п’ять порцій. Крім супів виробник виготовляє каші та батончики.

В магазині компанії можна зробити замовлення з позначкою «#дляЗСУ» і його передадуть військовим з приміткою від кого.

їжа для походів

Виробник «Їжа4ок» має дві лінійки продукції: їжа, яку можна залити окропом та їжа, яку треба варити. В магазині є різні фільтри для зручної навігації. Тут знайдете: солодкі страви (каші), супи (від борщу зі свининою та харчо до веганського борщу та вегетаріанських супів), другі страви (каші, пюре, різотто та багато іншого як з м’ясом, так і з овочами). Страви готові до запарювання в пакеті.

їжа для походів

Компанія «E=da» виготовляє натуральну їжу із сушених інгредієнтів. Всі складові зберігають свої смаки та енергетичну цінність. На сайті продукцію поділено на: страви з м’ясом та страви без м’яса. Паста, картопля, каші, бобові, борщ, крем-супи доступні як з м’ясними додатками, так і без них.

їжа для походів

Компанія «CryoVit» виготовляє сублімовану їжу, що представлена вдома лінійками: «Astronaut» та «Безпечна їжа». Товари доступні як в індивідуальному пакуванні, так і дой-паками по п’ять порцій.

Лобіо, плов з м’ясом, сочевичний та гороховий суп-пюре, гречку з м’ясом, вівсянку, омлет та навіть сублімоване морозиво – знайшли ми на сайті компанії.  

їжа для походів

Під назвою «Sublimat» виготовляються сублімовані та сушені продукти. В асортименті виробника є їжа для походів в металізованому пакуванні. В магазині представлено рагу, супи (є й борщик), пюре та десерти, сублімоване м’ясо та овочі.

їжа для походів

«Fusefood» виготовляє натуральну готову їжу для походів. Продукція фасується в металізовані пакети, тож страви можна підігрівати прямо на вогнищі в пакуванні. Здебільшого представлено основні м’ясні страви, та є й вегетаріанські та веганськи, наприклад плов з овочами.

У зв’язку з воєнним станом в Україні компанія «Fusefood» тимчасово призупинила роботу та відправлення роздрібних замовлень. Однак з питань гуртової торгівлі можна звернутися в розділ «Контакти» на сайті.

їжа для походів

Така от вийшла добірка. Чи знайшли в ній свої улюблені бренди?

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter