Календар-планер на подарунок або для себе. Зібрали 10 брендів

14 грудня 2021

Навздогін до статті про ідеї новорічних подарунків вирішили зробити добірку календарів на 2022 рік. Та потім зупинилися, поміркували і вирішили ускладнити собі завдання і обрали календарі-планери. За потреби туди можна вносити нотатки, а можна не вносити і користуватися як звичайним календарем. Тож зібрали добірку з десяти українських виробників і сподіваємось, ви знайдете тут свій календар-планер, поїхали!

календар-планер 2022

До речі, всі календарі в добірці українською мовою.

Відкриває нашу добірку наймиліший календар на 2022 від «Tukoni». Малюки туконі добре відомі як в Україні так і за кордоном, вони настільки милі, що підкорюють серця малечі та дорослих. А якісні календарі-планери із пригодами туконі здатні підняти настрій та потішити (у редакторки саме туконі календар, так, тому він перший у списку). Цього року темою календаря є не асорті з туконі, а міль та його супутник місяць.  В магазині ще є настільний календар, тож обирайте зручний формат і приєднуйтесь до клубу поціновувачів туконі.

календар на 2022

Продовжуємо тему персонажів і хочемо познайомити вас із Тигром. Він сміливий та пустотливий, цікавий та вміє слухати. Ілюстрації в календарі-планері з Тигром від «My fab story» здатні зачепити як дітей, так і дорослих. Ще одна ідея милого подарунку від нас.

календар-планер

Перекидний настінний календар-планер 2022 від бренду «Orner» та художника Олександра Грехова називається «Коти». Тобто без інтриг, там коти, красиві ілюстрації з котами, виконані у творчій манері митця. Беріть «Котів», вони класні.

календар-планер

Крім цього, в магазині є настінний планер з тигром та відривні календарі.

«Gifty» і цього року підготували перекидний календар-планер з гусем. Цьогоріч календар мотиваційний, а Гусь, як відомо, найкращий мотиваційний спікер нашого інтернету. В магазині ще є настільні і відривні календарі з Гусем і не тільки. В колекції «Новорічна» є готові подарункові набори з календарями, листівками, чашками, фартухами – вам лишається тільки обрати.

календар на 2022

Стримані календарі-планери на 2022 рік підготував «Plan diy». Календарі виконано як на білому папері, так і на крафтовому. В комплекті є наліпки відповідно до типу календаря. Ілюстрацій в них немає, суто утилітарна річ для тих, кому потрібен саме календар-планер і нічого зайвого.

планер 2022

Виробник подарунків «Presenville» також підготував тематичний календар. Основним мотивом в планері є кава. А ще там зазначено різні милі дні і свята, наприклад, з цим календарем точно не проґавите день чаю.

календар-планер 2022

Ще один календар який можна сміливо назвати святом для очей від ілюстраторки Марічки Рубан. Стильні акварельні ілюстрації в авторській манері художниці тішитимуть весь наступний рік, якщо встигнете замовити календар.

календар на 2022

Якщо маєте в оточенні людей, які люблять шахи, то зверніть увагу на «Шахові історії» від художниці Надії Воєвудки. Милі ілюстрації, доволі великі клітинки для нотатків, щоб не забути про важливі події, і все це в тематиці шахів!

шаховий календар-планер

«no_name_calendar» підготували мінімалістичний календар з графічними ілюстраціями.

календар-планер 2022

Харківське арт-бюро «Надрукую» пропонує календарі різної тематики: козацька доба, видатні гетьмани України, метелики, акварельні квіти. Саме останній календар і припав нам до смаку, а який сподобався вам більше?

календар на 2022

Добірка вийшла цікава та різноманітна і сподіваємось, тут ви знайшли календар-планер на наступний рік.

 

 

  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter