Лляний одяг українського виробництва

2 червня 2023

На цю добірку надихнули підписниці з інстаграму, тож дублюємо на сайті. А ви можете сміливо обирати одяг з льону від виробника, адже у всіх брендів із добірки є обмін та повернення. Три бренди мають жіночий та чоловічий лляний одяг, а інші спеціалізуються виключно на жіночому.

лляний одяг українського виробника

Харківський виробник жіночого одягу «RiMari» має в продажу вироби з льону для жінок: сукні, костюми (шорти+сорочка, шорти+штани), сорочки та кюлоти окремо і разом. Розміри від 42 до 56-60, в залежності від моделі одягу. 

лляний одяг українського виробника

Бренд «Ingreen» окрім домашнього текстилю виготовляє й одяг. В магазині ми знайшли жіночий та чоловічий одяг з льону та конопель. Сорочки, шорти, штани, плаття, блузи – є з чого обрати. 

одяг з льону від виробника

Кардигани, різноманітні сукні, костюми та кімоно з льону ми знайшли на сторінці бренду «Let's Dress». Одяг здебільшого універсального розміру 42-46, 42-48. Є й муслінові сукні. 

вироби з льону для жінок

Рівненський виробник одягу «Feel and Fly» має жіночу та чоловічу колекцію лляного одягу. Костюми, сукні, сорочки, топи, штани, шорти й інший одяг з льону від виробника можна купити в інтернет-магазині бренду. Одяг представлено у розмірах S-XXL. 

лляний одяг українського виробника

«Vil'ni» – український виробник одягу з натуральних тканин. В магазині представлено багато різноманітного лляного одягу ждя жінок та чоловіків. Жіночий одяг представлено у розмірах 42-64, чоловічий – 46-64. 

одяг з льону від виробника

Лляну колекцію бренду «Fayno» наразі представлено комплектом з подовженої сорочки вільного крою та шортів з високою талією. Вироби з льону для жінок доступні в чотирьох кольорах та розмірах від S до XL. 

вироби з льону для жінок

Звісно, в Україні лляний одяг виготовляють й інші бренди, якими ви можете поділитися в коментарях.

  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter