Українські виробники шкарпеток: невеличка добірка до холодів

17 вересня 2022

Попри повномасштабну війну українські виробники шкарпеток працюють, щоб наші з вами ніжки були в теплі. Холоди вже впевнено сунуть країною, тож ми вирішили зробити добірку з виробників шкарпеток і ділимось нею з вами.

українські виробники шкарпеток

Харківський виробник «Griffon socks» виготовляє шкарпетки для дорослих та малечі. В магазині бренду можна обрати тематичні набори з двох, чотирьох або шести пар шкарпеток. Однотонні або принтовані, про любов до України або до природи, геймерські або спортивні в ретро стилі – які шкарпетки оберете ви?

30% від прибутку компанія передає у фонд «Повернись живим».

українські виробники шкарпеток

Шкарпетки «Duna» доволі відомі і доступні, адже їх можна купити офлайн у багатьох крамницях. Компанія виготовляє шкарпетки для дорослих і малечі. В асортименті представлено як однотонні, так і принтовані вироби, тож можна зібрати свою колекцію і відповідно до настрою вдягатися. Хочете шкарпетки з Провідником? А може стримані однотонні?

Для холодів компанія виготовляє жіночі колготки та панчохи з бавовни, а для чоловіків – кальсони.

українські виробники шкарпеток

Компанія «Mushka» виготовляє здебільшого арт шкарпетки різної тематики: космос, підводний світ, відомі люди. Також в магазині є однотонні та спортивні шкарпетки, які можна купити як окремо, так і набором.

Для холодної пори року бренд пропонує гольфи та гетри (заколінки).

На сайті можна купити подарунковий сертифікат, якщо маєте намір зробити комусь приємний і корисний подарунок.

українські виробники шкарпеток

Бренд «1and1» має в асортименті чоловічі та жіночі демісезонні та зимові шкарпетки. В складі виробник вказує 80% бавовни. Шкарпетки оздоблені тематичними написами або принтами, доступні для замовлень як окремо, так і в наборах.

Також в магазині можна купити спортивні шкарпетки.

українські виробники шкарпеток

Звісно, ми не могли не згадати в цій добірці «Dodo Socks».  Неймовірна кількість дизайнів доступна у наборах, окремо. Крім принтованих шкарпеток, компанія виготовляє й однотонні. На 82% шкарпетки складаються з бавовни.

Для холодів бренд приготував підколінки, панчохи та колготки.

Компанія активно підтримує ЗСУ та регулярно здійснює благодійні колаборації.

українські виробники шкарпеток

Не тільки на основі бавовни виготовляють свої вироби українські виробники шкарпеток. Наприклад, компанія«Jo hemp» виготовляє взуття з конопель, а на додачу робить шкарпетки. Конопляне волокно має антибактеріальні властивості, гігроскопічне та довговічне. Тож ідея утеплитися шкарпетками з конопель доцільна.

Склад шкарпеток «Jo hemp»: 60% конопляного волокна, 35% бавовни, 5% лайкри – цікаве та доречне поєднання матеріалів, яке дозволяє утримувати тепло, відводити зайву вологу, та тримати форму виробів якомога довше.

 українські виробники шкарпеток

Виробник конопляного текстилю «DevoHome» виготовляє і шкарпетки з конопель. Ми знайшли шкарпетки на сайті бренду в розділі «Аксесуари». Конопляне волокно дуже міцне, що суттєво подовжує життєвий цикл шкарпеток. Склад: 30% бавовна, 50% конопля, 15% поліестер, 5% еластан.

українські виробники шкарпеток

Така от вийшла добірочка. Нагадуємо, що всі інші українські виробники шкарпеток знаходяться у відповідному розділі каталожки. Можете скористатися відповідними теґами і побачити список тих, хто виготовляє нині шкарпетки.

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter