І про сумне

17 квітня 2014

А давайте ми вам розповімо про мінуси, з якими зіткнулися за час роботи каталогу українських виробників «Зроблено в Україні»?

Ми - ентузіасти, зібралися і вирішили втілити ідею каталогу. У кожного з нас своя робота і життя, але ми витратили частину свого часу і зробили те, що хотіли. Ми не чекаємо всесвітнього визнання, премій і овацій, елементарної поваги було б достатньо. Але! Деякі виробники вважають наш каталог майданчиком для своїх постерів, які залишають платні коментарі на просторах мережі і отримують за це гроші. Так от, до своїх же сторінок, ці люди примудрилися написати коментарі, по яких відразу себе і розкрили. Таке ось «спасибі» - зайти на сторінку, яку для вас безкоштовно створили і напаскудити посиланнями на себе ж, при тому, що активне посилання вже є. Для таких розумників ми введемо правило, ми не будемо їх видаляти з каталогу, ми просто додамо атрибут rel="nofollow" до посилання на їх сайт. Така ось санкція для тих, хто не знає і не розуміє, що таке повага до чужої праці.

Нам так і не зрозумілий сакральний зміст залишених посилань, адже ресурс ще не має ваги для пошукових систем, але осад залишився .

Разом з цим більшість виробників ведуть себе пристойно і готові до діалогу, спасибі, наші хороші, скоро всіх, кому обіцяли, додамо. Чекаємо іконки від дизайнера :)

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter