Важливе: про інстаграм

4 листопада 2021

Ми перезапустили сторінку в інстаграм. Отака от новина. Якось не було часу вести її та восени було вирішено дати їй другий шанс. В цій статті стисло розповідаємо, що на сторінці відбувається і чому на неї варто підписатися.

зроблено в Україні

Умовно нашу діяльність в інстаграм можна поділити на дві частини – сторіс та дописи. В сторіс потрапляє наступна інформація:

  • Якщо тут, на сайті, ми тихенько додаємо виробника, то в інсті сповіщаємо про нові бренди в сторіс. Якщо компанія має інстаграм, то обов’язково згадуємо її, а наші користувачі та користувачки мають змогу миттєво ознайомитися з новим брендом.
  • Ще в сторіз ми проводимо щотижня вікторину. Правила прості: відгадайте, товар якого виробництва зображено на фото, українського або іноземного. Вікторини об’єднані якоюсь однією тематикою, наприклад: челсі, верхній одяг, сережки. Наприкінці кожної вікторини ми вказуємо українські бренди, які брали участь в ній. Якщо не можемо визначитися з тим, на яку тему зробити вікторину – питаємо в сторіс.
  • Коли купляємо щось українського виробництва – обов’язково робимо розпаковку і стислий огляд. До речі, розпаковки збираємо в хайлайтах, тож вони доступні для ознайомлення і зараз. Ви також можете долучитися і ділитися своїми покупками ;) Наприклад, сьогодні у нас розпаковка калімби, якщо ви не знаєте, що це – то наші історії вам допоможуть.
  • А ще ми слідкуємо за стрічкою і завжди репостимо в історії цікаві на нашу думку дописи виробників.

В дописи потрапляє інформація такого штибу:

  • Нагадуємо про тонкощі користування сайтом: пошук, фільтри і т.і. (сьогодні у нас якраз такий допис). Деякі супроводжуємо додатковими відео в сторіс, які неодмінно зберігаємо у відповідному хайлайті.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Зроблено в Україні (@madeinuaorg)

  • Якщо зустрічаємо цікавий товар, радо ділимось з вами враженнями і розповідаємо про бренд.
  • Іноді пишемо про книжки українських видавництв. І хоч на сайті немає такої категорії, та в інстаграм ми маємо змогу розповідати про новинки або книжки які сподобались.
  • З багатьма брендами ми знайомі вже давно, тому помічаємо зміни і розповідаємо про те як ростуть українські виробники, як вони змінюються і кращають.

Плануємо вводити ще більше цікавинок, щоб ви дізнавались щось нове, а бренди отримували увагу. Будемо вдячні, якщо долучитесь до сторінки!

P.S. «А що з фейсбук?» – запитаєте ви. Через те, що планових оновлень більше немає і виробників ми додаємо, коли на це є час, то приводів для публікацій поменшало. Будемо сповіщати про зміни в роботі, про нові статті на сайті, новини. До речі, якщо у вас є побажання стосовно фейсбук (наприклад, що би ви хотіли там бачити?) – пишіть, щось придумаємо.

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter