Класні новини для виробників від Зроблено в Україні

24 квітня 2018

Ви український виробник? Вас зжирає тотальне зубожіння але дуже хочеться потрапити в каталог «Зроблено в Україні»? Маємо для вас чудову новину і нагадування про інші пропозиції, вйо до читання!

зроблено в україні

Від сьогодні вартість експрес-додавання знижено і тепер воно коштує 300 грн. Чому? Тому що наш проект не є комерційним, ми собі ніколи не ставили за мету заробляти каталожкою. Але утримувати каталог якось необхідно, тому й створили певні платні послуги, пам’ятаєте?

Що дає експрес-додавання в «Зроблено в Україні»?

  1. Створення сторінки протягом 1-4 годин;
  2. Бренд має змогу надати повну інформацію. При звичайних додаваннях ми не завжди вказуємо сторінки в соціfльних мережах, якщо є сайт, при експресі – вказується все;
  3. Виробник сам обирає які світлини мають бути на його сторінці;
  4. На відміну від сторінок доданих в порядку черги, тут виробник може додати до трьох світлин;
  5. Якщо у бренда є інтернет-магазин, то він може безкоштовно користуватися послугою Товари протягом трьох місяців. Товари відображаються на сторінці виробника та у відповідній категорії на сайті. А користувачі мають змогу ознайомитися з асортиментом та ціновою політикою бренда.

Такі от переваги :) Тож, якщо ви вже давно хочете додати своє виробництво в каталог «Зроблено в Україні», можливо, саме час?

  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter