MVP-EXPO 2015

16 червня 2015

Унікальне явище волонтерського руху лиш наблизило нас до усвідомлення власної відповідальності в умовах небезпеки. Хто як не кожен з нас? Більшість громадян, на жаль, вважають, що їх не торкнуться жодні екстраординарні події: техногенні катастрофи, соціальні вибухи, асиміляція соціально незахищених біженців. 

Виставка-форум "Народна оборона" – це інтерактивний простір, який максимально ефективно презентує проекти для отримання знань, умінь, навичок й засобів захисту при будь-яких загрозах. На території "Мистецького арсеналу" відбудеться виставка, де буде представлено захисну продукцію, спорядження від українських виробників, спеціальну техніку. 

У шести тематичних секціях форуму відбудуться круглі столи, презентації та брифінги, унікальні майстер-класи, концерти й аукціони. Відвідувачів познайомлять з вже працюючими волонтерськими проектами, які допоможуть в боротьбі з наслідками зовнішніх загроз. Діти й дорослі отримують корисні знання та навички за такими напрямками: захист, здоров’я, творчість, громада, виробництво, розвиток. 

Організатори планують розмістити спеціальні інтерактивні зони, де всі бажаючи зможуть не тільки побачити різноманітні способи захисту від загроз, а й навчитись ним практично. Проведіть час корисно для себе і своїх близьких.

У нас безпечно й цікаво!

http://www.mvp-expo.com.ua/

виставка форум народна оборона

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter