Наповнюємо каталог українських виробників.

1 квітня 2014

truth-about-job-hunting-a-question-too-farjpg11012013201435_w300Короткий звіт про наповнення каталогу. Робота йде, ми поступово додаємо нові підприємства. Нехай їх буде поки трохи, але вони вже є, і це радує. З часом наш каталог стане великою базою споживчих товарів зі значно більшим вибором. Це питання часу і допомоги від наших відвідувачів.

А тепер пару слів про проблеми, які були помічені за час наповнення каталогу:

1. Наші виробники не завжди хочуть, щоб ми з вами знали, де можна придбати їх продукцію. Цей факт засмучує. Але, з іншого боку, більшість виробників вказують списки магазинів, торгових мереж та інших місць, де можна купити їх товар. Такі дрібниці як раз і стають перепоною на шляху до популярності тих чи інших товарів;

2. Поки що з нашого досвіду 30% форм зворотнього зв'язку просто не працюють. Ось це вже справжній кошмар. Технічно форми працюють, тобто листи відправляються, але от чи читають їх - інше питання. Шкода, але зараз зовсім немає часу видзвонювати кожного виробника і задавати питання, зараз інші пріоритети. Але картинка складається не найприємніша.

Продовжуємо наповнювати наш каталог, залишилося зовсім мало категорій, що вимагають заповнення. Ще чекаємо логотип від нашого дизайнера.

Коментарі (2)

Євгенія 8.04.14 11:04
Доброго дня, каталог українських виробників!
Я представляю компанію ПРАТ "Едельвіка", яка є українським виробником одягу та домашнього текстилю. Ми є виробниками жіночого, чоловічого та дитячого одягу переважно в етно стилі. В цьому році випустили колекцію одягу виключно з натуральних тканин (льон, бавовна, кропива). Також працюємо в напрямку популяризації українського етно стилю в сучасній обробці. Даю посилання для отримання більш детальної інформації http://www.edelvika.com/ru/gallery/55-belaia-kollekcyia-2014-goda Працюємо з такими меражами як МЕТРО, ЕПІЦЕНТР, АШАН та ін. У випадку зацікавленості, надам більш детальну інформацію по підприємству.
admin 9.04.14 1:31
Доброго дня, дякуємо, що завітали до нас! Дуже цікаві товари :) Скоро додамо до каталогу ;)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter