Оновили каталог

22 квітня 2014

каталог украинских производителей товаровСьогодні в нас оновлення одразу для декількох категорій. Нажаль, ми працюємо не так швидко, як хотілося, але це наші організаційні питання, а не ваші турботи.

Отже, всього до каталогу додано 33 нових підприємства. Оновлено такі розділи: Взуття; Галантерея, сумки. Там тепер є ще пара цікавих українських майстрів; Дитячий одяг. Там тепер буде й дитяче взуття; Канцтовари. Більшість проста виробляє блокноти, але є виробник класних планерів-щоденників; Косметика та догляд. Якщо в інших категоріях додано від двох до чотирьох виробників, то тут аж 11! Взагалі, у косметиці в нас нема проблем, вибір є. І це ми ще не всі компанії додали; Побутова хімія.

Деякі сторінки виробників ми почали дублювати в інших розділах (наприклад, виробник окрім засобів гігієни ще пропонує ТМ побутової хімії), при цьому є перехрестні посилання, так що ніхто не заплутається.

Щодо кримських виробників. Ми їх не додаємо. Не зрозуміло як будуть йти поставки та взагалі, чи не припинять своє існування деякі фірми. Нажаль, у Криму залишись дуже цікаві виробництва, які вже не один рік працювали на ринку України *редакція плаче, бо в неї закінчується кримський чай з чабрецю*

Такі справи. Ми чекаємо на нові посилання від вас та бажаємо всім гарного тижня!

Коментарі (2)

Анна Курнявка 29.04.14 9:48
Було би добре якби цей сайт був написаний в англійські мові
admin 29.04.14 14:05
перекладайте, ми не проти)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter