П'ять років Зроблено в Україні

7 квітня 2019

Друзі, вітаємо всіх з п'ятою річницею створення каталогу українських виробників "Зроблено в Україні"!

каталог українських виробників зроблено в Україні

За ці п'ять років ми познайомилися з багатьма брендами, знайшли друзів та однодумців серед користувачів та користувачок ресурсу та додали в каталог "Зроблено в Україні" понад 2000 виробників, тільки уявіть!

За цей час ми встигли переробити формат каталожки накраще, додали теґи для ліпшого пошуку по категоріях, створили розділ Товари. Й хоча, не завжди є час на оновлення і додавання виробників, але ми намагаємось і дякуємо всім за терпіння та довіру. Ви навіть не уявляєте, наскільки приємно чути від незнайомих людей, що вони знайшли якийсь класний бренд завдяки каталожці, це дуже надихає працювати далі. Також приємно чути від виробників, що їхні покупці приходять саме з нашого сайту. Це значить, що каталог працює як ми задумали, це значить, що його місія виконується за планом.

Друзі, ми безкінечно раді, що ви всі з нами. Без виробників та наших користувачів, не було би такого класного ресурсу (а ми впевнені, що він класний))

Коментарі (4)

Олександр 17.05.20 11:23
Чудовий сайт і багато пізнавальної інформації.
Тарас Ганич 8.11.19 20:03
Ви молодці. Я особисто без вагань виріщив потрапити в каталог через експрессссссʼ І не шкодую. Бо дійсно класний каталог, і ми вирішили підтримати вас.
Іра 9.07.19 19:02
Дякую за вашу роботу! Досить часто користуюсь всі ці 5 років!
Мирослава Гаванчу 17.05.19 9:50
Вітаю.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter