Подяка нашим виробникам

23 серпня 2014

Ті, хто слідкує за нашою сторінкою знають, що ми зверталися до виробників з проханням допомогти нашій армії. З 11 липня до нас зголосилися чотири виробники, про яких ми вам сьогодні розкажемо.

Peanut Butter Про цих виробників української арахісової пасти ми вам вже розповідали, й навіть огляд робили. Але нагадуємо знов, бо, крім того, що редакція отримала 2 баночки смачнючої пасти - до зони АТО поїхали аж 13 кг цього поживного продукту. Пасту було розділено між двома різними місцями дисклокації наших воїнів. Придбати арахісову пасту від Peanut Butter ви можете просто на сайті виробника.

виробник арахісової пасти

Yarych

Від ТОВ "Кондитерська фабрика "Ярич" хлопці отримали цілу купу печива: й крекери, й класичну "Марію". Печиво поїхало по трьох точках. Хоч поки що на сайті Yarych не зазначені місця продажу, ми регулярно зустрічаємо їх продукцію на полицях супермаркетів. Тож й для вас, думаємо, не стане проблемою знайти це печиво зі смаком із дитинства.

печиво ярич

крекери ярич

Cadabra Подружжя з Cadabra надіслало редакції футболки власного виробництва. Наша Олена відвезла частину їх до Військового шпиталю у Харкові, а частину (ті, що були маленького розміру) - дітлахам, родини которих були змушені покинути власні домівки. На сайті Cadabra ви зможете придбати такі ж футболки, у яких зараз ходять наші герої!

футболки кадабра

футболки кадабра

didpanas “Didpanas підтримує АТО та допомагає військовим на сході країни. Я, Михайло Скрипець, запевняю вас як виробник та в першу чергу українець, частина коштів з кожної придбаної вами футболки волонтерами доставляється безпосередньо до наших солдатів, як в якості грошей, так і продуктів, ліків та засобів. Слава Україні!” - така інформація розміщена на сайті didpanas. Й ми впевнилися, що не тільки запевняють, а й відправляють!! Наш Сергій вже неодноразово отримав кошти від Михайла та didpanas! За що ми дуже вдячні.

А ще висловлюємо подяку виробникові, допомогою якого ми не змогли скористатися. Це підприємство "Інтерсофт" - виробник упакування, яке також запропонувало нам свою допомогу. Але на жаль в нас не було такого обсягу продуктів та товарів для хлопців, а те, що було упакували самі виробники. Пропонуємо вам познайомитися з компанією "Інтерсофт" та принагідно скористатися її послугами.

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter