Різдвяні та новорічні товари від українських виробників

9 грудня 2015

Що вдягти на свята, де знайти штучну ялинку, чим її прикрасити? Ми знайшли відповіді на ці питання та пропонуємо невеличку добірку з українських брендів, що мають тематичні різдвяні товари.

Тематичні теплі светри з орнаментами для всієї родини можна підібрати у бренда "Neimovirna" ціни стартують від 600 гривень. ТМ "Фолк Мода" теж підготувала колекцію тематичних светрів для маленьких та дорослих, тут ціни дещо нижчі - дитячий светр обійдеться у 349 грн. а дорослий у 449 грн.

светри з орнаментами

Які свята без ялинки? Виробник ТОВ "Смерека-Плюс" пропонує штучні ялинки від 433 гривень. Далі ціни вищі але ж й характеристики ялинок якісно збільшуються.  Ще один виробник штучних ялинок ТОВ "Квазар" пропонує ялинки та сосни. Ціни від 220 гривень. В обох виробників також можна придбати прикраси зі штучних ялинкових гілок: гірлянди, віночки, підсвічники та ялинки формату міні.

штучна ялинка українського виробництва

Листівки, подарункові конверти, конверти для грошей - це можна купити в магазині виробника "Поштівка". Тут є листівки українською! Ще цікаві листівки українською можна знайти у магазині БФ "Добра листівка", купуючи там, ви допомагаєте дітям :)

новорічні листівки

Майстерня "Зробив Тато" вже не перший рік представляє нам цікаві іграшки та прикраси до різдвяних свят. Цього року колекція фанерних іграшок збільшилася. А ще у майстерні можна придбати різдвяну шопку-розмальовку та весело провести час всією родиною :)  Листівки з фанери, бурульки, звірятка та кульки - все це виготовляє майстерня "Пташка Декор".

вертеп з фанери

Авторські керамічні прикраси знайдете на сторінці SoulFul Ceramics. Ще з'явилися новорічні прикраси з кераміки у крамниці "Pretty Plate".

SoulFul Ceramics

Також цікаві прикраси чекають на вас у магазині Cape Fish.

прикраси на ялинку

Ялинкові прикраси з текстилю пропонує "Етномайстерня Коза Дереза". Різдвяна колекція потішить вас великим асортиментом. А якщо ви шукаєте іграшки що не б'ються, то неодмінно зверніть увагу на колекцію "Бабусина казка", там представлено іграшки, виконані за старовинними технологіями. Окремо варто зазначити, що іграшки з цієї колекції виглядають вінтажно та прикрасять собою будь-яку ялинку.

вінтажна ігршка на ялинку

Прикраси - це не завжди про оселю чи ялинку, інколи це й про цікаві тематичні значки Pin & Joy.

значки на одяг

Якщо у вашому домі є традиція прикрашати ялинку смаколиками, то неодмінно зверніть увагу на карамельні тростинки від Lol&Pop. Окрім тростинок в магазині представлено зимові тематичні набори солодкої карамелі.

солодощі на ялинку

 

Коментарі (1)

Анна 10.12.15 8:06
Вчора отримали ялинку від виробника "Смерека плюс". Співвідношенням якість-ціна задоволені, ялинка гарна і значно дешевше аналогів, скажімо, в Епіцентрі. Але сервіс не витримує критики - попсували купу нервів :( Той випадок, коли вміють зробити, та не вміють продати...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter