Відповідь на листи

19 травня 2014

Доброго всім дня! Нам тут надіслали питання, вже не перше, про наш хостінг. Так що маємо відповісти, щоб два рази не вставати.

З самого початку проекту хостінг нам запропонувала компанія “Web-leader”. Подивилися – погодилися. Так, сервера компанії знаходяться за межами Україна, а саме в Канаді. Так от в одному з листів нам дорікали саме цим, мовляв, які ж ми патріоти, якщо користуємося іноземним хостінгом. Ми не відчуваємо інформаційної безпеки в межах нашої держави – це головна причина, чому ми погодилися саме на цей хостінг. Ми всі знаємо, що до українських дата-центрів кожної миті можуть увірватися представники правоохоронних органів, та вилучити сервери для перевірки. Нас такі умови не задовольняють, тому хостимося за межами України. Друга причина суто фінансова. Хостинг нам надали безкоштовно! Було в нас кілька днів, коли відвідини сайту сягали декількох тисяч, так от інша хостінг-компанія нас би зобов’язала взяти віртуальний або виділений сервер. Наш хостер дозволяє такі пікові навантаження без додаткової сплати, що для нас дуже важливо.

Сподіваємося, що цим постом ми відповіли на всі питання пов’язані з хостінгом. Від себе ще скажемо, що ми дуже вдячні компанії “Web-leader” за надані нам послуги, за технічну підтримку проекту, та просто за таке дружне ставлення :)

Web-Leader.net

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter