Звернення до виробників

11 липня 2014

Доля нас звела з людиною, що допомагає нашим військовим у зоні АТО. Відразу виникла ідея, чим конкретно можемо допомогти ми - закликати виробників надати допомогу нашій армії. Сергій підтримав нашу ідею, він займається доправленням провізії з власної ініціативи. Це дуже важливий момент. Всі продукти та речі доправляються напряму до блокпостів, бюрократичне командування у цьому участі не приймає, тому всі посилки доходять цілими. Ніякого дерибану!

допомога арміїШановні виробники, наші чоловіки у зоні АТО не відмовляться від такої продукції: печиво, шоколад, тушонка, готові консервовані каші з м'ясом, нижня білизна, спеціальне взуття, шкарпетки, одяг (футболки дуже цінна річ там), косметичні засоби (репеленти). Більше інформації надасть сам Сергій.

Щоб якось заохотити виробників, ми готові безкоштовно рекламувати ваші компанії на сторінках каталогу та у соціальних мережах. Всебічний піар гарантуємо. Безкоштовно розмістимо ваші банери, зробимо огляди, тільки допоможіть і ми вас не забудемо, а країна знатиме тих, хто підтримував наших військових! Для компаній, що не присутні у каталозі в нас теж є пропозиція - допомога армії, це чудова нагода потрапити до каталогу безкоштовно оминаючи чергу, та розповісти про себе.

Якщо ви готові до співпраці, то можете зв'язатися з Сергієм за телефоном 050 303 5958, його сторінка на фейсбуці, електронна пошта: Zheleznyak.Sergiy@gmail.com. І, звісно, пишіть нам (info@madeinua.org), кожна допомога буде фіксуватися для подальших розповідей :)

За результатами допомоги від виробників, ми будемо готувати звіти та активно їх поширювати, бо країна має знати та підтримувати бізнес, котрий допомагає армії в таку скрутну годину!

Дякуємо за увагу.

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter